Efter en vecka med feber (ja, det var nog Corona) så har jag nu gjort mina två friska dygn och längtar tillbaka till salongen. Och imorgon är det dags att greppa saxen igen, frisk som en nötkärna och i bästa fall med immunitet mot detta galna virus som vänder uppochner på vår värld. Självklart följer jag Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller hygien etc. Vi ser ju också till att vara helt friska, eller hur!Varmt välkomna!

Efter en vecka med feber (ja, det var nog Corona) så har jag nu gjort mina två friska dygn och längtar tillbaka till salongen. Och imorgon är det dags att greppa saxen igen, frisk som en nötkärna och i bästa fall med immunitet mot detta galna virus som vänder uppochner på vår värld. Självklart följer jag Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller hygien etc. Vi ser ju också till att vara helt friska, eller hur!Varmt välkomna!

Comments are closed.