OM OSS

665369_352950231468662_2014646821_o

 För oss är det personliga mötet viktigt.

– Vet du vad du vill ändra? Vi hjälper dig. Vår filosofi är att det yttre speglar det inre. Se till att du medvetet väljer frisyren för att antingen förlänga din personlighet eller parera den. Självklart hjälper vi dig också med stylingtips och produktval. Vi är alltid uppdaterade med de senaste trenderna, men styrs absolut inte av dem. Individualismen är viktig.

 

IMG_2277

Det här är Lena Ekholm, hon har varit frisör i hela sitt liv! Gesällen avklarades redan 1984! Det är hon som äger salongen som hon öppnade i mitten av 90-talet på Brunnsgatan i city. För 10 år sedan flyttades Egoist till Vidargatan där vi är nu. Redan i början av 90-talet specialiserade sig Lena på bruduppsättningar och makeup. Nu har Josefin tagit över den stafettpinnen. Lena älskar att jobba och drivs av kreativitet och intresset för människor, både yttre och inre. Salongen är hon väldigt stolt över!

 

IMG_2172

Josefin har jobbat på Egoist sedan 2012 med CND’s nagelsystem. I januari 2015 tog hon steget och började frisörutbildningen på Björn Axén Academy i Stockholm och är numera fullfjädrad frisör (och har dessutom en barberargesäll). Hon jobbar även med makeup, framförallt med Pür Cosmetics som finns tillgängligt på salongen. Som Björn Axén examinerad är Josefin, förutom klippningar och färgningar, väldigt trygg i uppsättningar och styling och klär många brudar och gör styling jobb för foto/video.

 

IMG_2119

Moneypenny heter jag, men ni kan kalla mig Penny. Jag har jobbat som officiell terapihund här på Egoist sedan 2012, då var jag blott 16 veckor gammal. Detta är mitt drömjobb eftersom jag älskar alla människor och även barn. Det första intrycket och bemötandet är viktigt, därför är jag ofta först fram för att välkomna kunder. Jag ligger mer än gärna i ditt knä och är bra på att ge extra kärlek, lugn och ro.